Skadesbehandler søges til vores kontor i Carlsberg Byen.

Fragus Danmark søger en SKADESBEHANDLER til vores danske kontor i Carlsberg Byen. Måske er det dig vi leder efter eller også kender du en der passer perfekt til denne spændende stilling.

Vi er et erfaren og dynamisk team som vil være de bedste og mest innovative indenfor vores område. Vi går målrettet efter at skabe øget kundeloyalitet ude blandt vores samarbejdspartnere (bilforhandlere) og samtidigt give dem nye og smartere indtjeningsmuligheder.

Fragus Danmark er en nyopstartet filial til det svenske selskab AB Svensk Bilgaranti. Vores lille filial er i en ekstrem høj vækst og vi har derfor super travlt. Vi har på kun syv måneder indgået mere end 300 nye samarbejdsaftaler med danske bilforhandlere og værksteder og de skal ALLE have den bedste og mest korrekte service fremover.

Vi har stort fokus på slutkundens oplevelse med vores nye og innovative bilgaranti-produkter (GoSafe). Vi søger derfor en kollega med mekaniker-baggrund, administrativ erfaren, selvstændig, struktureret og særlig god til at kommunikere på skrift/tale – altså en med ekstremt højt kundeserviceniveau.

Du kan ansøge via Autorekrytering (klik her)

Menu