Historien

Fragus Danmark hører under AB Svensk Bilgaranti, der blev grundlagt i 1999. Vi har lige fra starten haft skarpt fokus på at udvikle garantiprodukter til bilbranchen, og blive den førende samarbejdspartner på dette forretningsområde. I 2005 etablerede vi os i Finland, i 2007 i Norge, og i 2019 i Danmark.

I 2014 etablerede vi hovedkontor på Alfagatan 10 i Mölndal. Her har vi over 1.800 kvadratmeter moderne kontorlokaler, hvor vi kan vokse organisk og i vores eget tempo, efterhånden som forretningen udvikler sig.

Grundlæggeren af virksomheden – Lasse Hansson – er en stor motorsportsentusiast, og Fragus Motorsport deltager med fire biler Porsche Carrera Cup Scandinavia.

Fra bilkøb til løbende abonnement

Flere og flere forbrugere dropper det konventionelle bilkøb til fordel for en budgetsikker løsning, der forvandler varierende udgifter til en fast månedlig ydelse. De efterspørger abonnementsløsninger, der dækker udgifter til garanti, service, dækskift, reparationer, mv. Samtidig ønsker forbrugerne fleksibilitet, så deres abonnement kan justeres efter behov. Fragus leverer de nødvendige værktøjer til at håndtere denne forretningsmodel.

Større tryghed og stærkere kunderelationer

Fragus tilbyder en vifte af garantier med forskellige dækninger alt efter bilens alder og kilometertal. De værner mod uventede reparationsomkostninger og gør bilhandlen mere sikker for både forhandler og kunde. Samtidig styrker et garantiabonnement relationen mellem forhandler og kunde.

Forretningsidéen

Vores forretningsidé er at hjælpe både nybils- og brugtbilsforhandlere med at skabe øget tryghed og budgetsikkerhed for deres bilkunder ved at tilbyde tilpassede garantiprodukter.

Konceptet

Gennem solid erfaring, dyb viden og bred kontakt med internationale garantieksperter kan vi tilbyde tilpassede og unikke garantiløsninger.

Løftet

Gennem tilpassede garantier øger vi bilkøbernes tryghed og budgetsikkerhed, og vores ufravigelige mål er at have de mest tilfredse kunder på markedet.

Mød det danske team

Rasmus Munch

Forretningsudviklingschef

Min karriere spænder fra de autoriserede bilhuse, tre bilimportører (Mercedes-Benz, Peugeot og PSA, Citroën/DS) og et softwarehus i København. Specialist indenfor kundeloyalitets-produkter og udvikling af digitale løsninger til autobranchen. Jeg bygger samarbejde på tillid og viljen til at forandre og tænke nye muligheder. Jeg holder meget af at arbejde for Fragus, fordi vejen fra tanke til handling er ekstrem kort. Jeg bor i Holbæk med min kone og to piger, hvor jeg også dyrker jagt, golf og sejlads i min fritid. Ynglingsmotto: If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.

+45 30 73 05 91rm@fragus.dk

Octave Hirwa

Business Intelligence Manager

Kandidat i teknologi og forretningsudvikling fra Handelshøjskolen med stærk interesse for dataformidling, strategisk forretningsudvikling og teknologier, der forbedrer menneskers daglige liv. Jeg hjælper vores kunder primært med prissætning, og vejleder dem i brugen af SAM. Det er en stor glæde at se, hvordan det forenkler deres hverdag, og øger deres indtjening på sigt. Jeg er stor fan af fodbold og cykling, og dyrker crossfit et par gange om ugen. Jeg kan også godt lide at læse om alt muligt, lave mad med venner eller familie – og ikke mindst at feste!

+45 53 80 01 20oh@fragus.dk

Shanaz Khamis

Custormer Success Manager

Forhandlersupport er mit speciale, og “We can do it” er min attitude. Jeg har solid erhvervserfaring indenfor den finansielle sektor, autobranchen og softwarehuse. Arbejder målrettet på at løse kundernes udfordringer og skabe gode relationer til dem. Ser muligheder frem for begrænsninger, og hos Fragus er to dage sjældent ens. Jeg sætter en ære i at yde den bedste og mest imødekommende service, for vores kunder er og bliver vores eksistensgrundlag. Derfor er det så vigtigt, at vi altid har deres bedste for øje.

+45 53 80 01 20sk@fragus.dk

Jeppe Søgaard

Key Account Manager

Jeg er uddannet på Holstebro Handelsskole efterfulgt af to år på Handelsfagskolen i Odder. Har i en lang årrække drevet B2B-salg af SaaS-løsninger og sætter en ære i, at være der for mine kunder og holde, hvad jeg lover. Hos Fragus hjælper jeg vores kunder med at blive endnu bedre til at sælge produktet og sikre, at de føler sig trygge. Jeg går gerne den ekstra mil for, at kunden oplever samarbejdet som lønsomt og tilfredsstillende. Fagligt har jeg også fokus på den digitale udvikling, så jeg er opdateret om nye trends og hvad der rør sig i markedet. Fritiden bruger jeg sammen med min nybagte familie, i træningscenteret og på golfbanen.

Dine kontaktpersoner i Sverige

Menu