KØBSTRYGHED BRUGTBIL – Interdan Bil A/S

Sammen med INTERDAN BIL A/S introducerer FRAGUS DANMARK et helt nyt bilgarantiprodukt: KØBSTRYGHED BRUGTBIL
Et bilgarantiprodukt som nu kan tilbydes til ALLE almen bilmærker, modeller, varianter og dækker de fleste mekaniske og elektriske komponeneter på bilen, herunder også tandrem og kæde. Et genialt garantiprodukt for både bilforhandler og ikke mindst bilkøber (ejer).

KØBSTRYGHED BRUGTBIL tegnes med 12 måneders varighed og er gyldig indtil bilen fylder 10 år / 200.000 km, hvad som opnås først. KØBSTRYGHED BRUGTBIL kan selvfølgelig gentegnes ude hos bilforhandleren og overdrages til en ny ejer af bilen (eks. videresalg).

Er KØBSTRYGHED BRUGTBIL ikke bare endnu et nyt forsikringsprodukt til bilbranchen?
– Nej, bestemt ikke! Dette produkter er ikke set før, i Danmark.

KØBSTRYGHED BRUGTBIL er designet ud fra FRAGUS DANMARK´s øvrige garanti-koncepter (GoSafe) og som blev introduceret i starten af 2020 i Danmark. Helt nye typer bilgaranti-produkter som giver både bilforhandlerne og bilejerne nye økonomiske fordele og større tryghed i forbindelse med salg/køb af brugte biler.

MOMS: FRAGUS DANMARK er ikke et forsikringsselskab og vi lægger derfor MOMS på vores bilgaranti-produkter.
At lægge moms på bilgaranti-produkterne betyder ikke kun fordele for staten, men også for bilforhandlerne og slutkunderne, hvis et nedbrud på bilen skulle opstå. Fordi der er betalt moms af “varen”, så skal FRAGUS DANMARK også betale momsen på de indsendte værksteds-fakturaer fra bilforhandlernes værksteder. Det betyder at værkstederne ikke længere skal stå tilbage med en manglende betalt moms. (som ofte ender med at blive pålagt slutkunden).

KUNDEBETINGELSER: Vi skriver kundebetingelser som må maks fylde én A4 side, samme størrelse tekst (intet med småt) og i et sprog som alle både kan læse og forstå se eksempel her. Det resulterer bedre forståelse og tryghed i forbindelse med salg/køb og ved skadesanmeldelser.

SLUTKUNDER SKAL VÆRE TILFREDSE: Som måske de eneste bilgaranti-leverandører i EU, så er vi dem der altid spørg slutkunderne om deres tilfredshed. Her score vi 4,5 ud af 5 på reco.se

Skrevet af Rasmus Munch, Fragus Danmark

Menu