Fragus tager over efter Omnicar; er nu klar med en komplet garanti-ordning

Det svenskejede Fragus Danmark – en del af AB Svensk Bilgaranti Gruppen – melder sig nu som yderligere et firma, der kan hjælpe de frie forhandlere og værksteder med serviceaftaler.

Fragus lancerer nu tre garanti-produkter til værkstederne – og end el af dem er egentlige serviceaftaler. Fragus tre produkter har forskellig dækning afhængig af bilens alder. De tre ordninger er:

  • GoSafe Extended er et komplet garantiabonnement, der svarer til bilens fabriksgaranti. GoSafe Extended er beregnet til biler, der er nul til to år.
  • GoSafe Premium er et garantiprodukt, der af forhandleren kan bruges som brugtbilsgaranti og efterfølgende af bilejeren som abonnement. GoSafe Premium er til biler, der er fra to til syv år.
  • GoSafe Basic er en udvidet og, siger Fragus, en billig motorgaranti til biler, der er fra to til 12 år.
    Forhandleren kan ydermere kombinere egne lokale værksteds-tjenester, f.eks. serviceaftaler, men også hjulhotel, lånebil, vejhjælp eller bilpleje med et af de tre garantiprodukter. Det kan ske ved hjælp af onlineværktøjet med benævnelsen, SAM (Service Agreement Manager).

Fragus overtog i sommer Omnicar SAM-platformen og har brugt de sidste fire måneder på at optimere løsningen yderligere. Nu kan den således integreres i forhandlerens eksisterende forretning og samle Fragus’ garantiprodukter og egne services i ét samlet abonnement, oplyser Fragus ansvarlige for forretnings-udvikling, Rasmus Munch.

Munch forklarer videre:
– Bilforhandleren tegner GoSafe Premium garantiprodukt på den solgte brugtbil og betaler de første seks måneder og får dermed dækket sin brugtbilsgaranti overfor slutkunden. Efter de seks måneder kan bilejeren forsætte garantiproduktet som abonnement i flere år frem. Og bilejeren bliver ikke bundet på hænder og fødder, for garanti-abonnementet kan opsiges med kun én dags varsel efter i alt en 12 måneders varighed.

Kilde: Motor-magasinet, 1/11-2019

Menu