Fragus SAM – bilbranchens bedste online værktøj

Fragus SAM (Service Agreement Manager) er et komplet online værktøj til salg, administration og markedsføring af tryghed på abonnement. Fragus SAM-platformen gør det nemt og overskueligt, når du vil kombinere GoSafe-garantiprodukter med øvrige produkter og services. Produktviften kan skræddersys efter behov, og resultatet er øget kundetilfredshed og kundeloyalitet i mange år frem.

Betalingskort er nøglen til stabil pengestrøm

Med ét tryk kan dine kunder betale med betalingskort, herunder VISA-Dankort, VISA og Mastercard. Fragus SAM sørger også for automatisk månedlig opkrævning af jeres nye abonnementskunde, og pengene bliver sat direkte ind på jeres bankkonto. Det er nemt for kunden, og som forhandler får du hurtigt dine penge i kassen.

Eneste system med integreret webshop

Fragus SAM er det eneste system på markedet, der indeholder en webshopløsning, som nemt installeres på jeres egen hjemmeside. På den måde kan både nye og eksisterende kunder beregne og aktivere garantiprodukter, serviceabonnementer, mv., mens de sidder i ro og mag derhjemme.

Bevar overblikket med dashboard

Fragus SAM holder øje med udviklingen i jeres portefølje af garantiprodukter, serviceabonnementer, mv. Systemet giver jer f.eks. løbende status på salget af abonnementsordninger og giver et godt overblik over de samlede indtægter og udgifter.

Din tid er knap – så her er 1 minut om dine Fragus fordele

Få en styrket og mere stabil indtjening til din bilforretning plus gladere og mere loyale kunder, fordi de oplever øget tryghed og budgetsikkerhed.

Menu