3 genveje til nem håndtering af Fragus bilgarantier

Denne side er forbeholdt FRAGUS DANMARK´s samarbejdspartnere. Her på siden finder du relevante informationer, links og nyheder fra FRAGUS DANMARK. Finder du ikke det du søger, så kan du altid kontakte os på telefon +45 53 80 01 20 eller e-mail: support@fragus.dk

Vi ser frem til at kunne betjene dig!

Anmeld reparation

Er der opstået en teknisk fejl på en kundebil? Så skal du som værksted altid anmelde reparationen før du påbegynder arbejdet. Før du klikker på ”anmeld reparation», er det vigtigt at du har forberedt og indhentet de oplysninger, som vi har beskrevet i vejledningen for anmeld reparation.

FRAGUS SAM login

Fragus SAM er vores topmoderne abonnementsløsning til både bilgarantier og lokale serviceaftaler. Du logger på Fragus SAM med mailadresse og personlige kode.

FRAGUS V4 login

Fragus V4 er løsningen er til dig som bare vil tegne Fragus bilgarantier som engangsbetaling (ikke abonnementer).

Print din egen GoSafe kundeprisliste

Som forhandler af Fragus GoSafe bilgarantier kan du selv sætte kundeprisen for alle GoSafe produkterne. Du kan her downloade en inaktiv PDF og indtaste jeres lokale GoSafe kundepriser inklusive moms og dernæst bruge kundeprislisten aktivt i forbindelse med salget. Hvis du ønsker også at have de samme kundepriser vist i Fragus SAM løsningen under “FORHANDLERBETALTE BILGARANTIER” kan du sende os den udfyldte kundeprisliste til support@fragus.dk og vi vil dernæst sætte priserne ind på jeres SAM konto.

– Åben PDF i Acrobat Reader.
– Indtast jeres firmanavn.
– Indtast jeres egne lokale GoSafe bilgarantipriser (kundepriser inkl. moms).
– Abonnementspriserne kan ikke redigeres.
– Vælg print og dernæst “save as pdf” (gem PDF et sted på din PC).

Ofte stillede spørgsmål til Fragus SAM (salg og administration)

Ofte stillede spørgsmål til skader (værksted)

Seneste nyheder

Integration til Dracar+

Der er nu skabt en stærk forbindelse mellem DRACAR+ og FRAGUS SAM løsningerne. Integrationen betyder at du som værksted kan få information om bilen har lokal serviceaftale, hjulhotel og/eller aktiv…

Kom nemt i gang med Fragus

Hos Fragus Danmark står vi klar til at hjælpe dig i gang med den løsning der passer bedst til dit behov. Du kan kontakte os på +45 53 80 01 20 eller info@fragus.dk.

Du kan også sende os dit telefonnummer i kontaktformularen nedenfor, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
Menu